Debrecínska šunka
Debrecínska šunka – šunka štandard s obsahom minimálne 10 % čistých svalových bielkovín, vyrábaná z upravených častí bravčového stehna po odstránení tukových častíc. Šunka obsahuje nízky obsah tuku a obsah mäsa minimálne 75 %.
Šunka je charakteristická paprikovým pokryvom, a príjemnou mäsovou chuťou s jemným odtieňom papriky.
Ako chutí najlepšie
Debrecínska šunka je vhodná na nárezy , studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Bravčové stehno bez kosti.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 346 kJ/82 kcal, tuk 2,0g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 4g z toho cukry<0.5g, bielkoviny12.0g, soľ 2,2g.Skladovanie
Skladovať a prepravovať pri teplote 0 až 4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu maximálne 85 %.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach