Údená bravčová hlava
Údená bravčová hlava patrí medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa bravčová hlava bez laloku zaúdi a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút.
Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice alebo fazuľovice.Zloženie
Bravčová hlava bez lalokuVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 1061kJ/253kcal, tuk 25,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,5g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 8,0g, soľ 2,5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach