Údené rebro hrubé
Údené rebro hrubé patrí medzi údené, tepelne opracované solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa bravčové rebro z karé alebo z krkovičky zaúdi a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice alebo fazuľovice.Zloženie
Bravčové rebro z karé alebo z krkovičkyVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 1061kJ/253kcal, tuk 25g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,5g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 8,0g, soľ 2,5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach