Údená slanina s kožou
Údená slanina s kožou sa vyrába nasolením celých kusov tzv. Ibérijskej slaniny s kožou hrúbky min. 3 mm, ktorá sa nasolí a nechá odležať približne 3 týždne v chladiarni. Potom sa vyúdi bukovým drevom. Je charakteristická jemnou primerane slanou chuťou a vôňou po údení.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný ako podklad na prípravu obľúbenej praženice so slaninkou, či na dochutenie bryndzových halušiek, alebo pirohov.Zloženie
Bravčová slanina s kožou 100%.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 3302kJ/786kcal. tuk 69,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20,0g , sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 6,12g, soľ 2,0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach