Staromestské chorizo
Staromestské chorizo patrí medzi trvanlivé, tepelne neopracované výrobky. Pri jeho výrobe sa používa predsolené bravčové stehno v špeciálnej úprave, pričom v reze hotového výrobku je vidno väčšie kusy bravčového chudého mäsa. Chuť výrobku je výrazne mäsová, pikantná, jemne pálivá po použitom korení. Saláma sa suší v špeciálnych komorách 4 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misyZloženie
Bravčové stehno bez kosti v špeciálnej úprave, bravčové a hovädzie mäso Na 100g hotového výrobku sa používa 150g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1106kJ/2636kcal, tuk 15,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 29,9g, soľ 3,3gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach