Pálivá saláma
Pálivá– patrí medzi trvanlivé tepelne neopracované výrobky, farba je tmavočervená po použitej paprike a chuť výrazne papriková s pálivou dochuťou. Výrobok je plnený do tenšieho obalu s kalibrom o priemere 50mm, suší sa v špeciálnych komorách 4 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C.
Ako chutí najlepšie
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky či studené misy.Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso. Na 100 g hotového výrobku sa používa 150g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1834kJ/436kcal, tuk 39,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 13,0g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 22,0g, soľ 3,5g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach