Malokarpatská saláma

Malokarpatská – patrí medzi trvanlivé tepelne neopracované výrobky. Výrobok je plnený vo väčšom kalibri s priemerom 75 mm, je hnedočervenej farby s jemným zrnením vložky, chuť je výrazná po použitom korení a technológii spracovania. Saláma sa suší v špeciálnych komorách 4 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C.

Ako chutí najlepšie

Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky či studené misy.

Zloženie

Bravčové a hovädzie mäso. Na 100g hotového výrobku sa používa 150g mäsa.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1868kJ/444kcal, tuk 39,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11,8g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 24,0g, soľ 3,5g.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Malokarpatská saláma - Staromestská mäsiareň Košice