Domáca klobása

Domáca klobása patrí medzi trvanlivé tepelne neopracované výrobky, vyrába sa z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa. Chuť výrobku dodávajú výlučne prírodné koreniny. Klobása je plnená do prírodného bravčového čreva.

Výrobok sa suší v špeciálnych komorách 2 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C, má jemnú vôňu po údení a vynikajúcu chuť po použitých koreninách.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, ideálny na výlety do prírody, keď ani v teplom počasí nemusíte mať strach, že sa vám pokazí.

Zloženie

Bravčové a hovädzie mäso, zmes prírodného korenia. Na 100g hotového výrobku sa používa 150g mäsa.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1678kJ/399kcal, tuk 34,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 10,3g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 23,5g, soľ 3,0g.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Domáca klobása - Staromestská mäsiareň Košice