Gombasecká klobása

Tradičná klasika vyrábaná už za predrevolučných čias. Výrobok sa suší v špeciálnych komorách približne dva týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota v komore nepresiahla 25°C. Klobása vyniká silnou koncentrovanou chuťou mäsa a korenia a je naplnená do prírodného bravčového čreva.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, ideálny na výlety do prírody, keď ani v teplom počasí nemusíte mať strach, že sa vám pokazí.

Zloženie

Bravčové mäso, zmes prírodného korenia.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1706kJ/406kcal, tuk 36,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 10,9g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 21,0g, soľ 3,0g.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Gombasecká klobása - Staromestská mäsiareň Košice