Viedenské párky
Viedenské párky – výrobok ktorý priniesol do Viedne z Frankfurtu mäsiar Johann Georg Lahner, sa v 19. storočí v Rakúsku jedli s chrenom a zapíjali pivom. Recept na Viedenské párky vychádza z Frankfurtských párkov , pričom zmenou je prídavok hovädzieho mäsa. Naše Viedenské párky sú charakteristické svojou nezameniteľnou vôňou a chuťou , sú plnené do jemného baranieho črievka a mierne zaúdené.
Ako chutí najlepšie
Bravčové a hovädzie mäso , zmes prísad a korenín.Zloženie
Pred konzumáciou odporúčame párky primerane zohriať tak, aby nedošlo k narušeniu jemného baranieho čreva.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1058kJ/252kcal, tuk 23,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,2g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 9,2g, soľ 2,0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach