Viedenská saláma so syrom
Viedenská saláma so syrom sa vyrába z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa pridaním kvalitného 45% syra Michalovská tehla, ktorý v saláme vytvorí charakteristickú syrovú štruktúru a chuť. Výrobok sa údi bukovým drevom a varí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Následne sa suší a po dosiahnutí požadovaných parametrov je určený na expedovanie.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misyZloženie
Bravčové a hovädzie mäso, syr Michalovská tehla. Syr je vzhľadom na obsah mliečnej bielkoviny deklarovaný vo výrobku ako alergén. Na 100g hotového výrobku sa používa 110g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1495kJ/356kcal tuk 32,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9,8g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 15,9g, soľ 2,2gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach