Viedenská saláma so syrom

Viedenská saláma so syrom sa vyrába z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa pridaním  kvalitného 45% syra Michalovská tehla, ktorý v saláme vytvorí charakteristickú syrovú štruktúru a chuť. Výrobok sa údi bukovým drevom a varí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Následne sa suší a po dosiahnutí požadovaných parametrov  je určený na expedovanie.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misy

Zloženie

Bravčové a hovädzie mäso, syr Michalovská tehla. Syr je vzhľadom na obsah mliečnej bielkoviny deklarovaný vo výrobku ako alergén. Na 100g hotového výrobku sa používa 110g mäsa.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1495kJ/356kcal tuk 32,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9,8g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 15,9g, soľ 2,2g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku
100% mäsa
Viedenská saláma so syrom - Staromestská mäsiareň Košice