Gazdovský rolovaný bok

Gazdovský rolovaný bok patrí medzi údené tepelne opracované solené mäsá. Výrobok v tvare valca sa vyrába zavinutím vysoleného bravčového bôčika bez kože, na ktorý je predtým nanesená jemne korenená klobásová zmes. Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na prípravu studených mís a výrobu špecialít studenej kuchyne.

Zloženie

Bravčový bôčik bez kože, bravčové mäso, hovädzie mäso

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1404kJ/334kcal, tuk 29,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 8,9g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 17,4g, soľ 3g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Gazdovský rolovaný bok - Staromestská mäsiareň Košice