Rebrá na gril bravčové

Rebierka pochádzajú z bočnej časti zvieraťa, môžeme aj povedať, že ide o bôčik bez kože a tuku, kde medzi jednotlivými kosťami sa nachádzajú kúsky svaloviny, ideálne na pečenie a grilovanie.

Ako chutí najlepšie

Na pečenie a grilovanie je vhodné si vybrať prerastanejšie kúsky, aby sme dosiahli šťavnatosť pokrmu. Pri grilovaní je potrebné najskôr rebierka predvariť alebo necháť odstáť v marináde. Výborné sú aj údené. Po vykostení ich môžeme aj dusiť.

Pôvod mäsa

Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES

Farmy pôvodu bravčového mäsa

  • Ipeľský Sokolec
  • Bruty
  • Dolné semerovce
  • Svodín
  • Drienov
  • Dávidov
  • Dúbravka
  • Čalovka
Vhodné na dusenie Vhodné na pečenie
Typ mäsa
Rebrá na gril bravčové - Staromestská mäsiareň Košice
Priamo z farmy