Čingovská saláma
Čingovská saláma patrí medzi vybrané trvanlivé tepelne opracované výrobky. Vyrába sa z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa, údi sa bukovým drevom a varí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Následne sa výrobok suší a po dosiahnutí požadovaných parametrov je určený na expedovanie. Výrobok má dlhoročnú tradíciu výroby.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misyZloženie
Bravčové a hovädzie mäso. Na 100g hotového výrobku sa používa 110g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1288kJ/306kcal tuk 27,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,1g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 16,0g, soľ 2,2gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach