Bravčová masť škvarená
Bravčovú škvarenú masť vyrábame domácim škvarením slaniny a sadla v škvariacom kotli, a preto si zachováva vlastnosti domácej masti. Na rozdiel od ostatných tukov na varenie má neutrálnu chuť a jej tepelný bod prehriatia (teplota pri ktorej sa tuk prepečie) je 182°C (olivový olej má 160°C, maslo 177°C). Práve táto vlastnosť predurčuje bravčovú masť na dlhé vyprážanie. Bravčová masť je prírodný produkt, nepotrebuje dochucovadlá, stužovadlá ani farbivá a má veľmi priaznivý pomer mastných kyselín. Tvorí ich pre náš organizmus veľmi priaznivá olejová mastná kyselina, ktorá znižuje hladinu cholesterolu, linolová mastná kyselina 6 omega a linolenová mastná kyselina 3 omega.
Výrobok sa predáva na váhu ako kilovka
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný tak na priamu konzumáciu ako aj na rôzne použitie pri príprave jedál. Bravčová masť sa používa aj na výrobu rôznych bylinkových liečivých mastí, výborne hydratuje pokožku a obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, ktorá má schopnosť vyhladzovať vrásky a preto sa používa aj ako pleťová maska.Zloženie
Škvarená masť 100 %Výživové údaje v 100g výrobku
Energia3661kJ/871kcal, tuk 98,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny 40,0g, sacharidy 0g, z toho cukry 0g, bielkoviny 0g, soľ 0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach