Údená bravčová sviečková de Luxe
Údená bravčová sviečková de Luxe, je delikatesa ktorá patrí medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa bravčová sviečková zaúdi a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí.
Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.Zloženie
Bravčová sviečkováVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 410kJ/97kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 18,7g, soľ 2,0gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach