Moravská šunka

Moravská šunka – šunka štandard s obsahom minimálne 10% čistých svalových bielkovín, vyrábaná z upravených častí bravčového stehna po odstránení tukových častíc. Šunka obsahuje nízky obsah tuku a obsah mäsa minimálne 75%. Šunka je charakteristicky na okrajoch  lemovaná  tmavým  koreninovým pokryvom a má príjemnú mäsovú chuť.

Ako chutí najlepšie

Moravská šunka je vhodná na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.

Zloženie

Bravčové stehno bez kosti

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 346kJ/82kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 4g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 12,0g, soľ 2,2g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu
Moravská šunka - Staromestská mäsiareň Košice